Hos Ninja lab sørger vi for at have de bedste trænere og instruktører. Alle er har flere års erfaring inden for deres sport, og de relevante uddannelser der skal til for at yde den bedste service for vores medlemmer. 

c pipes_edited.jpg

Christian Gösta

Centerchef og Ninja Coach

Centeret ledes dagligt af Christian, som de sidste 7 år har løbet OCR løb, og deltaget i en masse Ninja konkurrencer. Han er en mester til tekniske forhindringer, og er som den eneste i Europa certificeret Ninja Coach. Ud over dette er han uddannet fitness instruktør, personlig træner og Master trainer i Flowin og TRX funktionel træning.

Christian underviser vores Ninja hold, og kan også bookes til personlig træning

48423639_10157177420734345_1018837161111

Christina Zimmermann

Receptionist

Christina varetager vores reception og daglige gøremål.

Hun er altid smilende og hjælpsom overfor vores gæster.

Jonas Drescher

OCR Coach og Personlig træner

Jonas har 4 års erfaringen inden for holdtræning og personlig træning. Han er uddannet OCR instruktør og har arbejdet specifikt med OCR de sidste 2 år.
Han er blandt de bedste i den Danske elite, med 1 verdens- og Europamester titel.

Til hold sørger han for at alle deltagere kan udvikle sig på deres niveau. Der vil altid være skaleringer på svære øvelser, både til de nye og til de bedste. Man går altid fra Jonas hold og har lært noget nyt.

 

Som personlig træner er Jonas meget opmærksom på dig og dit niveau. Han facilitere en udvikling der passer lige præcis til dig, indenfor både styrke, teknik, løb og skadesforebyggelse